helgdagar

Denna helgen har varit underbart skojig och jag hoppas på fler liknande!
   Dagens tanke; varför gillar alla bröst ?

love,emma!

kiss me!

   sommarbild.

min ursäkt!

   Alldeles nyss kom jag på hur fort tiden går. Hur lite man hinner med, och hur mycket man har gjort. Högstadiet förändrade mig totalt. Att gå i musikklass med en massa underbara vänner var oftast roligt, men studerna då jag kände mig ensam och utanför var för många för att jag ska kunna säga att det var underbart. Är det inte konstigt att man kan vara ensam bland så många människor? Den där känslan av att inte riktigt tillhöra gemenskapen har hållt i sig. Fortfarabde kan jag gå runt i skolan och bara känna; "var är mina vänner? Varför är jag ensam nu?" Jag har många vänner i klassen, många bra vänner, men aldrig i hela mitt liv att jag skulle få för mig att ringa dom mitt i natten när känslorna har tagit över och jag behöver stöd och tröst! Jag skule aldrig lägga mina roblem på någon annan! Jag antar att det lite har att göra med att jag är rädd för att öppna mig för folk. Jag har svårt att berätta om mitt eget liv, om vad som hänt och varför. När jag och jenny var ute och pratade en gång i somras, så kände jag verkligen hur svårt det var att säga saker om mig själv, till och med till Jenny, älskade bästa vän Jenny. Det är sorgligt, rent av patetiskt!
   Jag har deppiga känslor och vet inte varför just nu. Jag vet bara att jag har en klump i halsen som inte vill försvinna. Åh pi, nu har detta inlägget urartat till ett sånt där "tyck-synd-om-mig" inlägg, men det är inte så jag menar. Jag vill bara förklara mig!


Sometimes im just sorry that im still alive, and that the train didn't hit me.



love,emma!

Åh, vimsighet!

denna datorn var helt knäpp ju! don't mind!

dator

Ursäkta förra inlägget, men jag vet inte vad som hände och jag kunde inte göra något åt det så jag publicerade det. Det stod inte så mycket viktigt ändå! Det knakade i min hals nyss och det var en väääldigt obehaglig känsla!
    Sarah är söde idag ! :D
        Idag får jag dator på rummet vilket är det väsentliga med detta inlägget!


love,emma!


helgens trevligheter.



Helgen har bjudit på mycket skratt och trevligheter och jag vill skicka en hyvens hälsning till Kicki och Doffe som tillsammans med Phille har gjort denna helgen bra!
   Lördagen började med mat hos mormor Anna (Philles mormor)  och jag måste medge att hon lagar super god mat för att vara 87 år. Sen på kvällen åkte jag och Phille till Kicki och Doffe och så sjöng jag och Kicki singstar i flera timmar tills vi var alldeles hesa, ack så underbart! Söndag middag väcktes vi av att Doffe ringde, och så stack vi ut och fiska minsann. Eller ja, pojkarna fiskade och jag tog en massa foton. Ett trevligt sätt att spendera en söndags eftermiddag på :)
   Nu kommer lite funderingar, för det var ett tag sedan! Vikt, varför är alla (de flesta iaf) så fixerade vid sin vikt? Så länge man trivs med sig själv så spelar det väl ingen roll om man väger 50 kilo eller 70 kilo? Jag trivs inte riktigt med min kropp just för tillfället, men eftersom jag är för lat för att motionera bort eländet så har jag nu bestämt mig för att gilla läget. Det är så jag ser ut. Punkt slut!


love,emma!

min blogg behöver bilder!

 en bild från i sommras.

utseendefixering&löshår.

God kväll alla.

PI vilken dålig dag jag har.. Verkligen inget kul alls. Jag vill mest dra täcket över huvudet och glömma bort världen, men så funkar det inte så jag har tagit mig i kragen! Digitalt foto lektionen idag var ganska rolig tyckte jag. Jag trivs bra BAKOM kameran, och många av bilderna var riktigt super!
   Utseende fixering är en dum grej. Människor som absolut inte kan ha minsta valk, som inte kan gå utanför rummet utan smink, som verkligen måste ha ett "perfekt" utseende. Jag tycker synd om dom, så synd om dom. För det kan ju inte vara lätt att ha det så. Jag har löshår, men jag står för det! jag låtsas inte att det är mitt egna. Jag passar helt enkelt bättre i långt hår (:
   dagens musik; RMK
   Och vet ni vad, Kicki skrev sjukt gulligt om mig på sin blogg och jag blev jätte glad. Hon är en sån pärla! :D




love,emma!

sen kväll med emma.

Flera musiktips på väg! (mihihi det var ju skojigt :D )

*Michael Jackson - Billie Jean! WUUUNDERBART :D




Idag var det orientering i skolan, eller ja med skolan. Vi åkte buss till brösarp där jag och jenny skulle leta oss fram.. Vi gick vilse ^^ som alla andra år vilsade jag mig i skogen. Jenny mådde inte så bra heller så vi försökte leta oss ut. Vi tog ett , två , tre , fyra och åtta.. Ut kom vi, och hem åkte vi. Sen I eftermiddag har jag varit med min bror och hans familj och kollat på hus till dom. Jag hoppas verkligen att dom får det *håller tummarna*
   Jag har inga åsikter längre, så godnatt.


love,emma!

musiktips och liknande!

Nu har jag några musik favoriter i min spelare som jag tänker dela med mig av :D

*Radiohead - underbart band, lite synthpop eller något, jag är dålig på att rubricera musik, men dom är verkligen väl värda att peeka in !
*Timbuktu - åh, han är min guuuud! Sedan många år tillbaka har Timbuk varit min stora kärlek och fortfarande gör han mig lika glad. Hans musik passar oavsett vilket humör man är på. Tacka vet jag Timbuktu!
*ABBA - En sån klassiker, och hur underbart känns det inte att få höra tonerna av 70 talet skrålandes i din spelare? Mycket bra, jag säger då det!
*NOFX - alldeles nyligen fick jag för mig att kolla in NOFX och jisses vilken glad överaskning. Superbra band med schyst sound som faktiskt gjorde mig gladare än jag trodde!
*KoRn - en gammal goding som jag aldrig växer ur! Det blir inte mycket bättre, verkligen inte.
*Marilyn Manson - Detta är inte vad många tror att det är. Döm inte honom innan ni har hört hur han låter. Underbar röst!
*Escape the Fate - Nu var det ett tag sedan men ooooh vilken gåshud jag får när jag hör "my apocalypse" Growlande och vacker melodi, Jummy! Texterna är tänkvärda som bara den!

Hoppas det är något ni gillar. Det är så mycket i skolan nu för tiden´, och så mycket på fritiden att jag aldrig hinner skriva! Jag ber om ursäkt och lovar att återkomma :)

love,emma!

musvänner

 detta kallar jag humor! ^^


längesen jag skrev nu men jag har inget att berätta liksom! Helgen var nice. PUNKT!

love,emma!

Fredag, skoldag, sugdag!

Dagen började med att jag försov mig som ett helvete så Phille fick köra mig till bussen i sjöbo, men jag kom i tid iaf! Igår bakade jag och mamma bullar, och dom blev mkt mkt mkt bra! jag är bäst på att ta ut och in bullar från ugnen!
   Idrotts lektionen var tråkig och nu är mitt hår fortfarande blött och jag fryser om händerna och näsan.. Blääää! Men imorgon äre trevligheter iaf! Tjupptjupp!


love,emma!


förlåt

jag är dessutom en dålig vän, jag ber hundra gånger om ursäkt! usch vad det plågar mig att mitt ordnings sinne är så dåligt. jag är en dålig vän utan slut!

hejdå födelsedag

 Emilaijni




jag är inte pepp på att skriva blogg, jag är inte pepp på något, och på onsdag fyller jag år. Jag förtjänar inget grattis!


love,emma!

myskväll

Igår vare myskväll hos Elvira med några tjejer och det var underbart trevligt! Dricka lite och prata och skratta, det är verkligen så jag vill ha det. Erika, Felicia, Anna och Elvira, tack så otroligt mycket för en trevlig trevlig kväll!
   Såklart fylleringde jag Chrille, vilket jag och Jenny har gjort mååånga gånger. Gud vad jag saknar honom! Men han verkar ha det bra på sin nya skola, och det är såklart det viktigaste! Dessutom kanske vi skulle festa tillsammans idag, trevligt värre!
   Jag har inte så mycket mer att säga idag, men jag skriver väl om jag kommer på något! Snart är det min födelsedag :D


love,emma!

fortfarande blää

Usch vad jag hatar att vara depp, suck. Något jag tyvärr måste leva med. Jag saknar min Phill också, jätte super mycket!
   Jag vill kunna skriva dikter igen. Jag vill ha tillbaka inspirationen, lämna av alla mina känslor på ett papper som sen kan slängas och försvinna. Men nej, ingen fantasi.


love,emma!


livets små otrevligheter

snart ska jag gå till bussen och jag är inte alls pepp på skolan idag. Skulle stannat hemma om det ine varit så att mamma var ledig idag. Jag är deppig och trött och orkar inte alls med att gå till skolan och vara social. Menmen, what to do. datorn har dessutom varit igång hela natten för att jag skickade en ´megastor rarfil till daddyimawhore.blogg.se sarah med andra ord. Det är en trevlig kvinna det, tur att jag har henne! Synd att hon inte ska till skolan på hela veckan men kursen till hennes nya jobb är faktiskt viktig, så grattis sarah till det nya jobbet!
   Deppighet suger, varför drabbas bara vissa...?


love,emma!

hopplöst

Ja, här sitter jag ch lyssnar på min musik och deppar, Altl känns hopplöst, som ett enda evigt lidande. En plågan utan slut, alltid samma smärta. Jag vet inte riktigt varför jag skriver om detta på bloggen, varför jag lämnar ut mig men jag antar att ni förtjänar att veta.Jag bär på hemligheter större än vad ni tror och det är därför jag mår som jag mår. Inte säkert att jag kommer att kunna skriva så mycket nu under hösten, jag kommer liksom inte att orka, men man vet aldrig, jag ska försöka! Jag vill bara försvinna, vara död!^


love,emma!

God morgon världen!

  bål en vacker student dag!




   Nu var det ett tag sedan jag skrev, igen. Jag har blivit dålig på att uppdatera min stackars blogg. Nu när skolan har börjat igen känns det dock som det är så mycket som ska hinnas med, och tiden räcker inte till, jag hinner inte med allt jag vill hinna. Klippning idag dock, kan behövas klippas bort lite oranget i topparna. Helene ska klippa mig på emergetica idag, salongen där hon typ praktiserar. Och jag får såklart betala själv, suck. Sommarjobbs pengar är inte bara bra.
   En sak jag har tänkt på är att när man väl är i skolan så tycker man att det är tråkigt, sen när man inte har varit där på länge så saknar man den. Lite underligt men sant.
   Nu måste jag springa till bussen och Elvira!


love,emma!

RSS 2.0