digitalt foto

   Erika :)


Jag vet att jag inte har uppdaterat min blogg på ett tag nu, men jag har verkligen inte varit pepp på någonting alls. Verkligen inte orkat, och det är jag ledsen för. Ursäkta mig!
   Bilden är från min första digitalt foto lektion. Sjukt kul, det kommer nog att bli bra. Det ska bli roligt att öva sig på att fotografera och lära sig om varför bilderna bilr som dom blir. Tur dock att jag har Ida och Erika, vem skulle jag annars umgåtts med?!
   Nu när jag har känt mig depp på sista tiden har jag kommit att fundera på varför jag blir så deppig på hösten, varför är det så och vad kan jag göra åt det? Jag vill ju vara glad och pepp mest hela tiden, men just nu har jag en bra stund, alltid något iaf! (Y)
   Jag har köpt ett nytt nagellack idag, ett grått typ. Sen på bussen hem så träffade jag Carro som jag varit vän med i tio år detta året, och lånade ut det till henne. Jag är ändå ingen nagellacks person tyvärr, för det är snyggt men inte riktigt min grej. Jag bara gillar att köpa dom :D Jag har två lila, två blå och två röda (om inte fler). Det är faktiskt olika nyanser brukar jag svara när mamma säger åt mig att det är dumt att köpa samma två gånger. Dessutom känns det roligt med lite färg nu till hösten, för att pigga upp mitt hunör!
   En ny grej för idag är dagens älskling. Lite inspiration från hierophant.devote.se, älskade Elvira :)
Jenny,  du är en klippa. Du är en underbar människa verkligen, jag tycker så mycket om dig. Jag vet att du har det jobbigt ibland, precis som jag, men du kan klara dig igenom det precis som jag ska klara mig igenom mitt skit. Det ljusnar i horisonten, det kommer att bli bra. Vackra, underbara Jenny! Du är bäst på att peppa mig och göra mig glad om det känns depp en dag. Du är verkligen en riktig liten solstråle! jag älskar dig <3


dessutom en stjärna till min andra hälft , Philip Langöe-Conradsen :)<3


love,emma!

första skoldagen

 Tova och Jenny.





första skoldagen idag, inte ett dugg pepp! inte alls! Men det var väl helt okej sen, tryckt ut schema nu och gissa vem som har endast en lektion på måndagarna? JO JAG! Bra eller dåligt, det vet jag inte än, men det är iaf en rolig lektion. Religionskunskap kan nog bli kul. Ledig imorgon för ettorna är på läger så lektionerna är inställda, javisst. Jag och Phille har varit tillsammans i två år imorgon så det passar bra!
Lägger upp fler bilder från dagen på estetmusik.bilddagboken.se

love,emma!

Regnväder

 Isn't it lovely ?




denna bilden hittade jag på natacha peyres blogg, och visst är den söt ?
jag blev alldeles föräls´kad i den! En fattig student som jag har dock inte råd med den så det får väl vänta, men goddamn vad den är fin! Den gjorde mig lycklig!
    Igår kväll, eller ja natt¨, så såg jag och älsklings Phill en bra en film som hette fantastic four! Den är väl värd att se! Jag gillar film, även om jag inte ser det så ofta. Idag ska vi se Harry Potter och den flammande bägaren förmodligen!
    Hoppas det händer något kul idag, så man slipper sitta och ha tråkigt i det kalla regn vädret. Kanske kommer hit lite folk :)


love,emma!

dumma polisen

Det är inte så att jag tycker illa om polisen, okej lite gör jag men det har sina skäl som jag känner att jag inte ska dra här. Idag kom iaf Alle och Teddie hit och så käkade jag och älsklingen innan vi alla drog till stripen i Lödde. Street racing ´är massor med kul tycker jag så jag var väldigt spänd och glad för detta. Vi hann knappt komma dit förrän polisen anlände, så var det med det täkte alla och så kördes det vidare till landskrona. Kommer dit, röker en ciggarett och så kommer polisen igen. Goddamn var min första tanke. Hemåt igen med en väldigt besviken Emma. Jag hade verkligen sett fram emot detta och så blir det såhär. Är det inte typiskt ?

love,emma!

innan krogen 080809






jag kände knappt igen mig själv, blev riktigt nöjd med den bilden! :)

morgonens betalningsanmärkning.

Igår fungerade inte bloggen alls, antingen var sidan nere för stúnden eller så gick det inte att publicera. Ledsen för det men nu är jag tillbaka iallafall kära läsare.
   Igår morse (05.15) åkte jag in till akuten i lund. Hade en sjukt obehaglig smärta som inte gick över vid njurarna ungefär. Ringde sjukupplysningen innan vi åkte och dom sa att det kunde vara njurbäckeninflammation mest troligen. Men allt löste sig till det bästa, det visade sig bara vara en elakartad urinvägsinfektion. Så nu äre pencilin som gäller för mig en vecka framåt.
   Idag blev jag väckt av telefonen som ringde, och det visade sig vara Jenny som var pratsugen. Inte illa alls. Klockan var halv tolv så det var nog tur att hon ringde, annars hade jag kanske fortfarande sovit. Hon ville hitta på något men jag är som bekant hundvakt i kävlinge så det blev inget med det. Istället ska jag förmodligen sova hos henne söndag-måndag och sällskapa med henne och Ange till skolan på måndag. Jag längtar till söndag men inte måndag.
   Ikväll ska jag till stripen i löddeköpinge och se på streetracing med Phille darling och förhoppningsvis Alle. Längesen som bara den vi umgicks så det ska bli kul :)
  
Nu tänker jag irritera mig lite på bolagen som skicka ut betalningsanmärkningar och liknande.Jag pratade nyss med en kompis som fått en betalningsanmärkning från tradera trots att han aldrig haft en konto där. Det är inte så att hans namn är vanligt så det kan vara fel på det viset. Hur i hela fridens namn kan det gå till ? Sitter det någon snubbe och plockar ut random namn och tänker "haha han har säkert varit dum, han får en anmärkning" innan han skickar brevet so tvingar oskyldiga att betala?! Jag blir så irriterad på det. Jag finner knappt ord. Det är galet, det är vad det är!

Världen är ett sjukt ställe!

love, emma!

mående

Jag blev så insprirerad av daddyimawhore.blogg.se innan, sarah är bra, så jag tänker dra alla mina känslor kortfattat. Miljöförstöring suger, miljövänligt borde vara billigt om inte gratis, rädda planeten!
   Jag mår inte alls bra just nu, känner mig lite halvdepp och värdelös, men jag försöker göra det bästa av det. Jag har ont i en njure och urinvägsinfektion har man också. Attans vad allt lyckas drabba mig.
   Jag skulle aldrig lita på mig själv så jag kan inte förstå att andra gör det!


love, emma!

jungfru




blivande tattoo förmodligen!

fail

i just feel like im always failing.
aah, fick världens depp känsla nyss. Som om allt är skit och inget kommer att lösa sig. Alla har panik över att börja gymnasiet, panik för att lovet är slut, och visst tycker jag också det är tråkigt att man måste börja gå upp på morgonen, men jag behöver rutiner, jag behöver vanor att följa, saker att tänka på när allt annat bara är blä.
   Deppighet är tråkigt så nu tänker jag gaska upp mig. Laga lite mer te till sjuka lilla älsklingen och sen slå mig ner i soffan hos honom och kolla film!


love, emma!

Svar och sånt :)

Jag har fått en komentar där det frågades om vad jag hade för kamera. Jag har en nikon d40 systemkamera! Jag är verkligen sjukt nöjd med den. Även om den inte har det högsta antalet megapixlar så tar den bra bilder. Och eftersom jag älskar mitt photoshop så använder jag det också litegrann. Mest för att det är kul, inte för att jag inte kan lägga ut oredigerade bilder, för det kan jag!
   Jag tror att jag har urinvägsinfektion, villket suuuger! Det gör ont och är allmänt obehagligt! Nu tänkte jag faktiskt ta ett varmt bad, för det brukar lindra lite iaf, och bara ta hand om mig själv. Shortsen som jag köpte till älsklingen igår (btw på denna liksom) var för små, dom passade inte. Irriterande men sant. Och eftersom han är sjuk kan vi inte åka och byta dom så där var dom pengarna åt helvete! Sånt är livet :) Jag gillar att ge!
   Nu har två människor sagt att jag f gärna fota dom, lyckan är gjord! Sarah och Sebbe, ni är bästaste bäst!


love, emma!

Tråkigheter

Det borde vara olagligt att ha så tråkigt som jag har nu! Verkligen inget som händer någonstans! Gaah, jag blir trött på detta. Nyss varit ute och promenerat med ville, och vill ni känna er trygga ute på natten så skaffa rottveiler att gå med. Jag kände mig lugn och trygg för första gången på länge, otroligt men sant.
   Älskling är sjuk, den stackarn. Han ligger i soffan och kollar tv med massa feber, jag tror att det börjar närma sig 40 grader, han är brännhet! Hoppas att han kryar på sig, för 1 jag vet hur tråkigt det är att va sjuk 2 jag kommer att bli smittad annars. Jag drar på mig förkylningar och andra virus hur lätt som helst.
   Ville ligger och flåsar på golvet bredvid mig, phill ligger i soffan i rummet på andra sidan väggen, och här sitter jag. Jag vill ha folk att prata med, någon att skriva till, jag vill inte vara ensam. Social är bra!


love, emma!

Kevin och Eddie


musiktips

har inte så mkt att säga just nu mer än att jag stör mig på mitt eget minne, jag minns verkligen inte något!
Musiktips; breaking benjamins - diary of jane



love, emma!

2004-2007

Jag kom att tänka på en sak innan! Hur fruktansvärt det var att sluta nian! Sista konserten och sånt (gick ju musikklass). När man stod där framme och försökte hålla tillbaka tårarna, och när man inte klarade det längre, alla grät, allt gjorde så ont. Det var verkligen en tomhet inom mig den sommaren. Hur skulle jag klara mig utan mitt kära 9c ? Jag har aldrig varit så ledsen som den sommaren. Och london resan, den var ju underbar. Visst har jag förskönat den lite i mina tankar, jag vill ju bara minnas det bra. Hur man strosade runt med kompisarna och slösade massor med pengar. Jag tappade rösten när jag var i london (pga av avgaserna) och när jag skulle köpa en navelpiercing var det enda ljud jag kunde få fram Iiiiihk. En kompis prutade ner den halva priset, och en navelpiercing med sten i båda kulorna för 75 kronor är inte alldeles illa pinkat tycker jag :)
   Idag är Mattias här, ska käka tacos sen! Nyss har vi varit på center syd och handlat lite. Jag handlade för 200 kronor :O Pengar jag inte egentligen har råd att spendera, men snart kommer nya mpengar, alltid något! Jag var faktiskt snäll och givmild och köpte ett par badshorts till min älskling :) svart/grå rutiga med turkos text, två fram fickor och en bakficka!
   Nu skrev Sebbe på msn så jag ska prata med honom en liten stund, sen äre rockband och promenera ville hem till millie (älsklings mamma) och hämta köttfärs och konserver till tacosen :)
Låt jag kan rekomendera; Run to the hills - Iron maiden.

love, emma!

tralalaa

Nu är jag glader igen! Jag har spelat lite rockband, och fått mat i magen.
Simme kom hit innan och spelade rockband med mig och älskling, sen drog han hem och käkade och nu är han tillbaka igen! Han och Phille sitter och kollar in philles data, sitter och laddar ner musik eller något. Själv sitter jag här. Inte mycket som ska göras ikväll, ta ett mysigt bad med älsklingen, gå en lång promenad med ville, och sova såklart!
   Detta är dock sista sommarlovs veckan, vilket suuuger stenhårt, men sånt är livet. Jag bara undrar var de nio veckorna tog vägen så fort..
   En annan sak jag har kommmit på är att jag vill fota människor, levande motiv, inte bara blommor och bin, utan riktiga levande människor som poserar! Men eftersom jag inte är proffs fotograf så blir det inget av det tyvärr... MEN JAG VIIIIIIIIIILL!

Irritation

Nu har jag försökt publicera ett inlägg i typ en timme men det går inte. Det bara försvinner vilket resulterar i att jag just nu är jävligt pissed off! Jag ska försöka skriva senare men just nu är jag inte på humör för detta! Jag blir bara irriterad!

love, emma!

ville


En liten bild för stämningen!


malmöfestivalen&film

Idag gick jag och älskling upp jätte tidigt, eller ja halv nio (A) skulle gått upp åtta men så blev det inte!
Klockan halv tio ´åkte jag och pappa lastbil till eslöv där den skulle lagas eller nått. Klockan tio tog mamma och phille clion och körde och hämtade oss i eslöv, sedan bar det av till malmö. Pappa köpte massa arbetskläder och saker först , för flera tusen typ. Malmöfestivalen nästa! Idag var första gången i hela mitt liv jag har sett min mamma och min pappa åka buss.. Underligt som fan, tro mig!! Där hände inte mkt, kollade rundor ett par timmar, innan vi åkte tillbaka mobilia där bilen stod, och sen körde phille älskling oss till kävlinge.
   Vi gick hem till hans syster och hämtade nycklar till garaget och deras lägenhet sen gick vi hem. Kom hem , var hungriga, insåg att det inte fanns någon mat, så det hela slutade med kokta grönsaker och brunsås. Gott men inte någon riktig middag egentligen.
   Nu sitter/ligger vi i älsklings säng och kollar på en romantisk film på fyran med kate winslet och orlando blom. Riktiga snyggingar båda två , mums ;) elisabethtown, väl värd att se!
   Imorgon och en vecka framåt är vi hundvakter i kävlinge, kom gärna och hälsa på :) och nästa stopp på min resa är malmöfestivalen och miss li :D
   Ett par sista ord bara, JAG SAKNAR JENNY!

take care, love, emma!

god natt

jag måste bara skriva en sak innan jag går upp till älskling och sover,
SMOKING GIVES BAD BREATH!
Såg en bild på en tjej som rökade och kom fram till att hon är snygg men hon luktar säkerligen pekka!
Hujedamig säger jag bara.
En cigg då och då kan sitta fint, men jag käner själv hur illa jag luktar :/

Det gick bra att brumma hem till vollsjö med min lilla moppe, tog lite mer än en timme bara *wohoo*
så nu är jag hemma, sen imorgon bitti sticker vi till malmö och sedan kävlinge nästa. Jag är ju aldrig hemma
nu för tiden, bra eller dåligt ?! jag vet inte!

Nu när jag sitter här kliar det i fingrarna och jag vill aldrig sluta skriva men jag måste ju sova också :)
men några få rader till blir det väl :)

Idag träffade jag även syster (therese) för sista gången denna sommaren, för på måndag åker hon tbc till småland.
Jag saknar henne redan :( Men sånt är livet, och hon har bara ett år kvar till studenten! Jag visste att du skulle
klara det syster, du kan om du bara ger dig fan på det!

Hundvakt med älskling nästa vecka, känns helt okej. Tråkigt bara att det är sista lediga veckan innan skolan :/
men det är malmö festivalen och det är ju alltid något! :D malmöfestivalen is the shiiiet :D

Den 26 har jag och älskling varit ihop i två år, tiden går fort :) det går upp och ibland ner, men så är det :) det funkar iaf :)

"-bra jobbat jackie!
- HAN HETER LEE FFS!!!"


mihihih ^^


love, emma :)

Välkommen till min nya blogg!

Och helt plötsligt har man skaffat sig en ny blogg :)
igår hade jag ett anfall av känslor som behövde komma ut så det blir min första publicering :)

enjoy :)
love, emma!

Jag behöver skriva av mig lite känslor så nu känns som rätt tillfälle!

Jag är trött! trött på allt ont i min kropp, trött på deppighet, trött på att inte riktigt veta vad jag känner!
jag vill ha klara besked, när var hur liksom. Men just nu vet jag faktiskt ingenting.
och varför kom det en "mens" till ? var det ett missfall, eller vad hände?!
jag är dessutom trött på att vara av med sladden till kameran. Den kan ju inte bara försvinna?!
*suck* why why why...


Photoshop är iaf fortfarande lika kul, det är min grej liksom!
Slippa tänka på annat, det är bara bilden i mitt huvud. Hur jag gör den till sitt bästa.


Och jag tror faktiskt att jag saknar skolan lite också.
Men bara lite. Skönt som fan med sommarlov, sova hur länge som helst, umgås hur mkt som helst med älskling.
Inget vara förevigt, jag vet och snart är det dags för tråkiga rutiner, tidiga mornar och långa dagar,
men vad livet utan sin stabila rundgång av rutiner och tråkiga saker som måste göras.Man kan ju inte ha roligt jämt,
tänk så bortskämd man skulle bli då. Allt jobbigt skulle bli mkt jobbigare just för att man var van att
andra gjorde det åt en.


Pengar vore inte heller fel just nu! Massor av pengar, att bada i, att spendera på mig och på andra.
Göra lite rätt för mig. Jag är endast en fattig student så det är en omöjlighet just nu, såvida jag inte vinner
på triss eller nått, men man måste ju få drömma.

Jag har även fuderat på drömmar. Drömmar på natten kan vara både läskiga, sköna och underbara. Men var kommer dom ifrån?
Är dom endast en illusion, ett påhitt gjort av våran egna livliga fantasi eller hur är det egentligen?
'
Jag tänker nog för mkt *suck*

Vad vore människan utan sin tro och sitt hopp?
Hur skulle världen se ut om det inte fanns någon som trodde gott om folk,
någon som önskade att ta över världen och någon som hoppades att allt skulle bli bra igen?

Ditt goda är inte gott nog om du inte gör ont ibland.
Det, tkr jag, är ett begrepp som förklarar mångas onda handlingar. Inte helt, men lite.
Dom hade kanske gjort så mkt gott att det inte uppskattades förrän deras onda handlingar tog över.

Följdfrågan blir då, finns gott och ont?
Vad är som gör en människa god och en annan ond?
Och vem bestämmer vad som är rätt och fel?

Jag förstår ju också att om alla rättat sig efter vad dom själva tyckte så skulle det bli kaos,
men ändå, vem har rätten att säga att det du säger, eller gör, är fel?

När vi nu ändå är inne på rätt och fel, vem eller vad bestämmer vad som är mode?
vem eller vad har rätt att säga att någons kläder är fula och "ute"?


Skönhet kommer från insidan! Visst baseras första intrycket på utseendet, men vad då?!
Bara för att en människa kanske inte har den mest fördelaktiga utsidan, betyder det inte att den är mindre värd!
Jag förstår att de "snygga" och "nördarna" beter sig på olika sätt, de umgås ju inte med varandra utan endast med sin egen grupp.
Det är klart att de inte utvecklas till samma personligheter, och att de inte får samma synsätt som varandra eftersom
att de begränsar sig till sin egen "rang".
Jag tror att detta sitter i sedan urminnes tider, för djuren har samma betende som vi människor.
Rangordning, flockledare.. Det är samma sak som i dagens samhälle. Sjukt tkr jag!


Och dagens idéal. Det är sorligt rent vad människor kan göra mot sig själv, och andra, bara för att passa in.
Anorexia och bulimi är bra exempel på det. Anorexia går ut på att svälta sig själv för att gå ner i vikt.
Bulimi är helt enkelt en sjukdom där "offret" hetsäter, massor med mat,
godis och andra onyttigheter för att sedan spy upp det.
Båda är sjukdomar för att gå ner i vikt. Unga flickor ser modeller, kändisar som är trådsmala. De tänker då;
"Är det så jag måste se ut för att bli känd och accepterad så är det!"
Det finns statistik på personer som har svält ihjäl sig, som har slutat äta och dött av det.
Herregud liksom, öppna ögonen folk, sluta blunda för problemen!

Jag önskar att det fanns en stor ledare som var villig att ta tag i problemen så som de är. Här och nu!
Som verkligen försökte att förändra världen, dess synsätt på människan.
Vi är vår egen största fiende!


Mitt motto är ; Det är dina val som har format dig till den du är, du blir inte en bättre människa av att ligga på sofflocket!



080815 - Emilaijni


RSS 2.0