time off.

jag älskar att vara ledig! :D andra onsdagen i rad som jag varit ledig :D jag har bara "arrangering och komposition" på onsdagar, förutom projektarbete som man inte måste gå på, och lärarn är pappaledig! myes please :D

jag tittade på en bild på en blogg där jag såg enorma bröst. det var helt sjukt!
mina bröst är små i jämförelse, och jag gillar det! :D


jag måste skriva loggbok til mitt projektarbete nu, pussva!




love,emma!

danish crazy ppl

danmark idag har varit kallt men trevligt. nu är 50 cv's utlämnade så nu ska han nog få ett jobb! :)


love,emma

and im gonna see..

idag har jag ätit tårta på kalas, och jag tycker att det är ett vuxenpoäng att ta bilen med sin pojkvän och åka på barnkalas! nu försöker jag få tag på sacha så att hon ska komma och måla min vägg nästa vecka. imorgon är det darnmark, puss på det!



love,emma!

it's rainin'..

jag vill gå ut ikväll, kan ni förstå det?!
imorgon verkar det vara fry-night på gång hemma hos alex. jag vet inte..
love,emma

it's rainin'..

jag vill gå ut ikväll, kan ni förstå det?!
imorgon verkar det vara fry-night på gång hemma hos alex. jag vet inte..
love,emma

I wanna do bad..

Idag har jag köpt Nutrilett och jag har suttit på öppet huset vilket betyder en biobiljett. Jatack!
Jenny, om du ser detta så hör av dig, jag undrar var du är? min försvunna kvinna :(

jag och alex ser på något program om kryoteknik, vad tycker ni om att frysa ner till exempel sitt huvud och sen tina upp den om några år? (typ 50 år eller så)


"en sån man fryser kor i?" ^^ :D




love,emma.

hearts on..

jag saknar dig, jag saknar att du lyssnade på mig och försökte göra mig glad, jag saknar när vi satt utanför apoteket och jag skulle köpa dagen efter piller, jag saknar dig överhuvudtaget.
nu bara ignorerar du mig, och jag tycker inte det är kul alls faktiskt. :(



love,emma!

talkin on the..

jag har ätit sallad idag, tänkte promenera nu.
jag hatar att vara nyttig!
love,emma

i don't care who you are but.

det verkar bli en massa bilder idag, i like it!
Idag kommer jenny och hämtar sin mobil laddare som hon glömde här igår. annars händer ingenting mer än att spela wow, jag gillar det! ^^ ska nog skapa en mage på frostmane! och bli 80 med shroth! höhö im a nerd! :D

jag får ju avsluta med en bild på snygge-manson :D
mums, me like!


love,emma!

idiot.

detta är århundradets mest idiotiska människa. verkligen bara dum.
jag är hellre normal och okänd än känd för att vara dum!
boxxy
någon som vet hur man lägger in videor så att dom kan spelas i bloggen?

love,emma

midnight runner.

jag tycker att rubriker är svårt, så jag tänker hålla mig fast vid rubriker som inte har något med inlägget att göra. sådeså!
imorse/middags så åkte jag och jenny till ystad och tog en koffeinfika. kaffe och coca cola, mums. jag vet att jag går på dum diet, men jag äter mycket mycket nyttigare nu än innan så jag tycker att det är framsteg iallafall så kan ni gnälla höhö!
jag ska fotografera malin och hennes pojkvän en dag och jag ser fram emot det. jag tycker verkligen att det är roligt att fotografera människor. fler som vill bli fotade?
time to go.

love,emma!

god morgon.

vi missade bussen, men pappa kör oss till sjöbo iallafall. nu är det nog fixa sig som gäller, om vi orkar ta oss ur sängen.
vi har så många gemensamma åsikter min jensy, jag älskar dig.



love,emma!

jensey höhö.

nu är jenny här, eller ja det har hon ju varit hela dagen men ändå. och vi har pepp och lyssnar på gammal nostalgimusik, exempelvis marilyn manson. underbart! lovely hälsar jenny!
och vi har sparat en massa bilder på snygga människor, men dom får ni ta del av imorgon för nu ska peppa mer!




peppig puss!

love,emma!

sommartips.

detta är en av sommarens hetaste bikinis enligt mig.
vad tycks?
love,emma

rock&pop

nu är det snart dags för rock&pop som jag ska försöka överleva med min huvuvärk, sen är det ystad nästa där det ska handlas och sen till björn och fira honom.
jag har haft mycket roligt med er tre (alex,björn,daisy)
.
lite mer fix, lite mat och sen avfärd. imorgon är det vårdcentralen.


love,emma!

drägg.

jag sitter hemma i min soffa och tittar på tv och har huvudvärk. har jag ork nog att åka till skolan imorgon? har haft feber hela kvällen dessutom. isch, nu vill jag bli frisk!
nu tänkte jag bjuda på lite kläder som verkligen är så emma style! :D
enjoy! :D

denna tröjan är väl söt :D





love,emma!

oh I wish I was a..

jag vill förlänga mitt hår. dirr! jag är trött på mitt dumma hår som aldrig växer. sen tänkte jag färga det nu någon gång också.. jag är trött på att låta skiten växa ut..
jag är nog trött på mycket idag. dock längtar jag till mina fotosessioner som jag har på gång med jenny, malin och helene. det kommer bli gutt.
vad har hänt i skolan idag folks? jag är trött på min oseriösa skola där man inte lär sig något utan mest slösar sin tid. eller är det bara jag som känner så?
nu ska jag leta upp den där sladden till datorn som alltid gömmer sig.



love,emma!

sjukis

blir ingen skola för mig idag, har en alldeles för seriös huvudvärk och sen känner jag mig dålig i resten va kroppen också :( vill inte missa dagens lektioner egentligen....
hatar att va sjuk!
love,emma

natt.

jag känner mig sjuk och febrig, frågan är om det blir någon skola imorgon för mig?! tråkigt att missa första ensemblen såklart, men jag måste ju va kry på onsdag då vi ska fira björn, och på torsdag då jag ska va med jensy.
vi får se.
love,emma

det är INTE okej.

just nu sitter jag och tar emot bilder från turnén vi hade med klassen, sarah är en sån darling och skickar världens största rar fil :D

i övrigt är det INTE okej att dom bara visar gamla family guy och the simpsons avsnitt. jag är så trött på dom, har ju sett alla typ. INTE okej som sagt. men sen är det i alla fall paradise hotel :D min favorit serie just nu!
jag har haft världens pepp på festival nu ett tag. är grymt sugen på wacken i tyskland. hade ju varit awesome, festival överhuvudtaget är awesome.
malin frågade mig idag om jag ville fota henne, och självklart vill jag det! och helene ska bestämma sig för en dag också. och på torsdag ska jag nog fota lite närbilder med jenny, rooooligt :D massa fotande på gång! :D
nej nu ska jag smita och mysa med alex en stund.



love,emma

sovatime.

nu är det dags att säga godnatt, säger emma som totalt vänt på sitt dygn. suck och pust, snart börjar skolan.
selfreminder; måste ringa jenny imorgon!




och jag må inte vara världens smalaste men jag är fan nöjd ändå! jag har inte den idealiska kroppen, men jag är fan nöjd ändå!
gnäll inte så mycket tjejer, you all look good!


love,emma

good movietime.

hatar inte ni också när man ser en sjuuuukt rolig film och så hittar man inte vad den heter..
den går på sexan nu iallafall. typ en "american pie" film fast bra! ^^
love,emma!

i've got a feeling.

Paradise Hotel på tv, mums. det är tv i min smak. Folk får dissa om dom vill men jag gillar det :D
dessutom har jag köpt skor idag, ett par som jag blev helt förälskad i. Jag ska försöka lägga upp en bild på dom. Dom är hyper :D äntligen ett par stövlar som faktiskt sitter åt över min smalben! det brukar inte hända :P
Oh, imorgon måste jag komma i luckan och lägga in bilder från Alex födelsedag. jag kunde gjort det nu, men jag sitter på mammas dator.


random bild som alex skickade till mig, jag som trodde han skickade något gulligt.
men han gillar ju korv så....... antar att det var något bra..?


Har ni hört om Dessies.se/dessie.se? Den "kända" bloggerskan som har haft sin blogg på någon annans domän och sen när ägaren till domänen tar bort hennes blogg så stämmer hon honom. Klicka in på Existenz.se och kolla länken Den kända bloggerskan blir ägd.



love,emma.

hjälte.

Helene är min hjälte då hon fixade in min header, sen i övrigt har jag pillat själv och jag är ganska stolt, myes :D
god night lovers.




love,emma!

hipp hurra för här kommer..

Tänka sig att jag gått upp klockan 8 två dagar i rad, bannemig inte dåligt!
trettonde krigaren går på sexan ikväll och den är bra. sen har jag tänkt på en annan sak apropå tv. han där i family guy som sitter i rullstol som pratar med sån maskin, alltså det är han världens smartaste man som gör rösten på riktigt. han älskar family guy, tänka sig att en sån smart typ har samma humor som jag.
Nu ska jag försöka renovera min blogg lite :)




love,emma.

suck&pust.

vissa människor irriterar livet ur mig. att alltid ignorera mig, det funkar inte. jag blir så jävla trött på det då jag inte gör något fel... fan..

mitt 2009

JANUARI:











FEBRUARI:







MARS:





APRIL:





MAJ:






JUNI:






JULI:





AUGUSTI:







SEPTEMBER:









OKTOBER:



NOVEMBER:



DECEMBER:








enjoy.



love,emma!

ojojoj.

denna dagen har varit massa trevlig. nu ikväll har det druckits drinkar, ätits fondue och nu spelas det nintendo wii ackompanjerat av tårta. jag lägger nog in bilderna imorgon. jag orkar nog inte nu. och nu bröts min jävla nagel, sådant kan störa mig till döds... bläääääääääääääääääääääääääääää.
love,emma

uppe med tuppen.

Det är inte varje dag jag är uppe vid den här tiden! höhö. Idag har Alex blivit grattad med sång och presenter nu på morgonen och senare blir det räkmacka och ännu senare blir det fondue. Detta kan bli en riktigt bra dag.



love,emma.

godnatt.

grattis darling, i love you, bild nyår.
alex
min kära alex fyller 20 år idag och det ska firas. räkmackor och fondue och grejer imorgon, låter apbra! dock borde jag sova, men som vanligt händer inte det.
love,emma

höhö

let's try!

nyttigt.

Idag har jag börjat mitt nya liv, eller ja, en del av mitt nya liv. Jag tänker inte förändra mig för alltid men just nu ska jag gå ner i vikt. Alex och Catrin tävlar om vem som kan gå ner mest i vikt så jag hakar inofficiellt på. Nu ska jag bli smalare :D men tro nu inte att jag sitter och gnäller om att jag är tjock, för det är jag inte, men jag kan gott bli lite smalare! är det okej med rumpimplantat? eller någon som vet hur man bygger på sitt arsle till större storlek? det hade varit nice!
Det blev inget malmö idag, jenny var/är superförkyld så vi tänkte ta det eventuellt på onsdag eller torsdag. Jag vill fynda secondhand, dirr!
love,emma

malmö

Imorgon ska jag och älsklingsjensy till malmö och handla :D second hand och present till alex, myes please! :D
jag har längtat efter henne jätte mycket så det ska bli roligt att hitta på något imorgon! :D
min mamma är sur och min mage är inte glad idag.. men fortfarande ingen dålig dag då jag spelat wii med min bror och våra sambosar :)
jag ska snart sammanfatta mitt 2009 med bilder men nu ska jag sova så kanske imorgon! :) hihihi :) jag bjussar iallafall på en bild från när det kom hit (hem till mig) folk för att fira att jga fyllt 18.
love,emma

fantastic.

min man är sexig, och mitt batteri på datorn är slut. klå den ni!
love,emma

impact.

Jag är kollar på en mini serie som heter Impact, sjuuukt spännande. ska jorden räddas eller dör vi? ^^ mihihihi who knows.
Idag var Alex så snäll och körde mig till Vellinge för att hämta mig väska som jag tappat där, han är väl för go han! :) och då satt vi och snackade om allt möjligt på vägen dit och jag blev så akut sugen på en spontan resa. bara åka och se vad som händer! 
Dessutom är jag sugen på festival. Blire Whacken kanske? det är ju iof i tyskland, så det är en bit att åka, men det är hyfsat billigt och bussresa dit och hem ingår. Blir det värt det? jag vill, jag  vill , jag vill. hultsfred var ju kul och så, men en massa stela svenskar, långt att åka, halvkul band på en festival som ska läggas ner.. mjaaaaa...
säga vad man säga vill, i år tar jag studenten och det är nice. sen blire luffa sverige runt (eventuellt) med ett par kompisar, festival och sen jobb. Det kan nog bli bra, jag kan nog bli lycklig av det.
och hela tiden en massa doser av de bästa jag vet, jenny och alex. Ni gör mig såhär lycklig!
love,emma.

alex.

the best thing about you is
that I don't need to express
my love foryou all the time
you just know it.


darling, my heart is your's to break!





gott nytt.

nyår var trevligt, men jag förstår fortfarande inte all the fuss about it. det var roligt men inte roligare än någon annan fest. hmm, jag funderar för mycket.
    städningen efter igår var inte nådig, men det gick fort. och sen typ klockan hav fem eller något kom Björn och Daisy och pratade. Bestämdes att det blir fondue på Alexs födelsedag, och jag gillar det.
    kan man bli beroende av lösnaglar? edt blir så snyggt, fast det är lite jobbigt att skriva på datorn med dom, men det är väl en vanesak. mina egna naglar är alltid så ofräscha då dom vägrar ara lika långa och alltid är så tunna och frasiga, blä.


love,emma

RSS 2.0