sommarplaner

Jag har redan sommarplaner! Jag ska åka upp till småland och hälsa på syster therese :D gud vad roligt att äntligen få se henne och hennes gravida mage :D yaye :D
   I övermorgon sticker jag till siesta och det ska bli så skönt att vara lite ledig ^^ dricka vin i solskenet passar mig perfekt! Och dessutom har jag bokat fotosessioner med både Angelica och Jenny, så fruktansvärt kul :D
Jag är på riktigt bra humör idag! :D


love,emma!

barn.

Dagens tanke; jag vill aldrig ha barn! Dom är söta att titta på, men fy bubblan vad dom kan va jobbiga! Dom låter mkt, dom kissar, bajsar och gråter.. SUCK!


love,emma!

bittersweet.

Jag är trött på att blogga men aldrig få kommentarer, så vi får väl se om jag orkar fortsätta...
   Jag har som vanligt råkat dubbelboka mig, och jag skäms så jävla mkt. Jag är sämst på planering och prioritering... SUCK! Vi får la se vad som händer.
   Jag skickar ett lycka till till min kompis Mathilda som är på dejt ikväll! ;)
love,emma!

citat.

Dagens citat; Hi my name is Bajskorv, nice to meet u^^love,emma!

sund livsstil!

Dagens ämne har varit homosexualitet. Pretty nice.
   Hur pass bra vän får man va med en lärare?love,emma!

fika

På tisdag ska jag in till malmö och ta en fika med Emil. Det var längesen nu och det kommer säkert att bli jätte trevligt!
   Jag har skrivit ner mitt dragspels solo plus komp i guitarpro så nu har jag det på noter och som midi. Jag känner mig duktig och kan nu somna i frid. Sund hälsodag imorgon i skolan känns dock inte så kul att gå upp till... nej men nu ska jag iallafall gå och sova. Puss på er söta!


love,emma!

rock&pop

Idag fick jag sluta ungefär 4 timmar tidigare, så jäääääääävla skönt :)
resten av dagen tillbringades hos Elvira med dåligt vax innan jag drog tíll sjöbo och repade.
  Go dag säger jag bara.


Jag tänker reklama lite konsert nu så OBSOBS!
"ES3MK från Österportgymnasiet gör sin sista föreställning!
DET ÄR EXAMENSKONSERT!!!

Ystad Teater
18 maj
19.00-22.00

60:- inträde
40:- om du är studerande (fattig student)

Det bjuds på musik, i allt från jazz och visa, till hårdrock, metal och råpunk!"
"fan det blåser"


love,emma!
sånglektioner och student bekymmer.

"And I don't wanna miss a thing!"
Sånglektioner är roligt, men jag tycker fortfarande att uppsjungning är läskigt! Har man hela livet fått höra att man inte kan sjunga så sitter det i. Jag gör dock mitt bästa för att tro att det inte är helt förjävligt..
   Jag har ett dilemma. Jag är bjuden på två studenter. Min pojkväns och min äldsta kompis. Jag älskar henne, hon är som en syster för mig och jag vill såklart vara där för henne och fira att hon lyckades, men samtidigt blev jag bjuden först till min pojkvän. Jag vill ju fira honom också, så just nu sitter jag och klurar på en lösning. För hur väljer man mellan två underbara människor? Jag säger då det.
   Hela kvällen har Alex suttit här och gjort läxa och jag är väldigt stolt, men jag kan ju säga att jag har haft dötrist och har haft en sådan lust att bara skriva av mig. Det blir väl lätt så när man inte kan.
   Imorgon är det Rock&Pop och jag har tränat bannemig. Vi spelar "walk this way - aerosmith", "go your own way - fleetwood mac", "summercat - billy the vision and the dancers", "best of you - foo fighters", "hit me with your best shot - pat benatar" och numera även "come on eileen - dexys midnight runners". Konsert i sommar och jag är pepp som attans! Jag älskar att stå på scen!
   Hoppas att det händer något kul i helgen, säg till om ni vet något :)
på bilden; therese (min äldsta kompis) & jag (emma)
love,emma!

sommarsol.

Nu har jag suttit ute en stund med lite various people och rökat vattenpipa i solskenet. Underbart säger jag bara. Solen sken och jag hade inga bekymmer. Är det inte så livet ska vara gott folk?  Varmt, skönt och gott sällskap.
   Finns det kortväxta urmänniskor? typ som den där Lucy. Kollade på history channel en dag och blev helt fascinerad! Det hade varit kul att kunna spola tillbaka i tiden och få veta.


"så blå kan de aldrig mer bli"love,emma!


lärare

vad är det med lärare och tider? samma lärare är alltid försenad, samma lärare är alltid i tid. men jag slutar tio över tolv idag och har inte börjat än så man ska väl inte klaga i guess. jag ska försöka uppdatera llite senare.


love,emma!

photoshopJag redigerade alex för ett tag sen, nice?
   Lejonkungen 2 var faktiskt ganska mysig :) och nu pratar jag med hanna och ska börja photoshopa lite :) see ya!


love,emma!

walk this way

Efter lite promenixande (promenerande) runt om i det soliga Svarte och lite stenkastande vid havet ska jag krypa in i Alex famn och kolla "Lejonkungen 2" och kanske lite "Great teacher Onizuka". Underbart slut på en helt okej dag.

Love,emma!

tv tablå.

Dagens dödliga irritaion är tvprogrammen. Inte nog med att det inte finns något vettigt program, DET ÄR REKLAM VAR FEMTE JÄVLA MINUT. Är det konstigt att man blir knäpp i huvudet av det?!
   Jag har ätit en halv kebabrulle men är fortfarande sugen på yoghurt, varför detta oförklarliga sug efter yoghurt?!

Bilden är på min brors katt snutte. Samma bild, delad och ihopklippt.
love,emma!

provdag

Igår pluggade jag som attans, förra veckan pluggade jag som attans, idag kom jag till provsalen och fick veta att vi skulle göra våra egna frågor och svara på dom... Detta är mycket svårare än man tror, och jag fick härnsläpp! Satt en stund och tänkte innan jag kom igång. När jag väl var klar med att skriva 10 G frågor och svara på dom så säger fröken att tiden är slut. Men eftersom hon var sen fick vi en halvtimme extra vilket var tur för när dom sa att den tiden var slut så skrev jag klart sista ordet och lämnade in. Jag är inte helt nöjd, men jag får väl se hur det gick. Jag som så gärna ville ha MVG ;(
   Jag funderar på att börja blogga mer. Kom igång liksom. Men som sagt så får vi nog se hur det blir med det, jag är bra på att säga saker men inte lika bra på att fullfölja.
   Är ni intresserade av att läsa om jag kommer igång?


love,emma!


Musiktips; Status Quo - In the army
                   Status Quo  - Burning bridges

Helene

Min vackra vän Helene,
jag lovar att du ska få dina pengar snart
så fort jag har en krona över ska du ha den!
Jag älskar dig!

baksmällan sitter som en smäck!

Igår var jag galet idiotfull och det var inte meningen alls att det skulle bli så!
Jag badade nästan näck i en jacuzzi och jag sov i ett vanligt badkar hos alex.
Hmm, idag mår jag nog lite som jag förtjänar trots allt......
   Ikväll äre cruising i Ystad och det är klart att jag ska dit! :D Massa fina bilar och trevligt folk *thumbs up*
Eddie ska köra en fin camaro ss från 67 och min syster ska köra nån stor cheva cab också från ungefär den tiden.
Underbart :D
   Det känns som om jag fortfarande är full och svamlar så jag ska snart sluta skriva känner jag ;(
   Nationellt prov i engelska igår, och det gick nog helt ok faktiskt. Jag får nog godkänt iallafall och det är allt jag behöver i det ämnet, med min IG varning i bagaget så ;(love,emma!

fylle.

jag äår full som ett jävla svin!!
jaja...
bnu vet jag inte..
mheeee...

Fredag.

Elvira har armfetisch.......
jag vet inte vad jag ska tro om det......


love,emma!

RSS 2.0