förhållanden.

Jag tror inte jag klarar av att vara i ett  förhållande. Jag kan inte hantera det. Dom gör mig bara ledsen.

"love hurts"love,emma!

längtan!


Nu är snart alex hemma igen, och jag saknar honom så att det värker i kroppen.
Imorgon kommer han hem och det blir mys och pussande hela dagen, underbart!
  

Jag har gått och blivit på dikthumör igen. Skrev lite nyss faktiskt. Även om det inte är i närheten av hur jag skrev innan så är jag ändå hyfsat nöjd. Mina dikter är mest för att alla orden ska få komma ut ur mitt huvud, för där är inte mer plats.
   Jag är så sugen på sprit, att dricka vin en varm sommarkväll ute i gräset med trevlig sällskap, låter det inte som en toppen idé? Är ni på så hör av er :D
   Nej nu ska jag sova så jag är pigg imorgon middag när Alex kommer hit!love,emma!

övningsköra.

Idag har jag för första gången kört på en 90 väg. Heja emma, körkortet är som i en liten ask. Eller inte riktigt men jag är på gång och det är bra. Jag fyller ju inte år förrän i september så det är ju lugnt än så länge.
   Idag kommer Jenny hit och vi ska fota och ha oss. Trevligt! Sen kanske lite vin ikväll och förhoppningsvis fest eller tjejkväll eller något. Min kropp skriker efter att göra något!love,emma!

mvg & sånt...

Jag måste bara uppdatera er om att jag kommer att få mvg i religion. Det är det ämnet jag pluggat så mycket till, och jag skre´v mvg på två av tre prov. Jag blir så glad när jag lyckas. Det blir kanske ett mvg i bruksgitarr också, annars vg vilket jag tycker är väldigt bra det också! I övrigt ska vi inte tala om hur det går för mina betyg....Fotolektion ht08
Jag saknar mitt hår!
love,emma!

tankar och ord.

Ikväll/inatt har det varit många tankar som snurrat runt i mitt huvud. Relationer betyder uppoffringar, men hur mýcket ska man offra innan det slutar vara värt det? Nu är det inte så att jag tänker göra slut med Alex, men jag funderar på hur mycket vår kärlek är värd. Var tar kärleken slut och var börjar ledan? En viss person sa; "ni har väl fönstret öppet jämt för att det inte ska lukta så jävla mycket fitta där inne!"  Är det värt att stå ut med sådant? Den piken gjorde nämligen väldigt ont.. Hur mycket ska man stå ut med?!
   Tanken på att flytta hemifrån har också slagit mig. Att bo ensam, sköta sig själv helt, inte kunna lägga över det tråkiga på mamma/pappa, är inte det en lite skrämmande tanke? Det skrämmer mig kan jag säga! I snart 18 år har jag varit beroende av dessa två, och nu ska jag snart stå på egna ben..
   Jag ska svara på en kommentar jag fick av Jim innan jag glömmer det ; Visst kan jag fota The Recon en dag :) Ni kan inte förvänta Er super proffsiga bilder, men jag kan lova att jag ska göra mitt bästa för att göra Er nöjda!
   Aberopå fota, imorgon kommer Jenny hit och ska bli fotad. Jag har just nu ingen riktig pepp, men jag kommer säkerligen ha det imorgon. Det är roligt att få träna på porträtt, för det är det jag vill syssla med senare i livet. En sak jag lärt mig är att man kommer ingenstans här i livet om man inte är bäst. Allt kreativt man vill syssla med, t ex musik & fotografering, måste man vara bäst på. Det finns så många som slåss om utrymmet att man lätt försvinner bort i mängden. Tyvärr....
   Jag vill veta hur man lägger upp flera bilder på bloggen samtidigt, så vet nån kan ni gärna få säga till. Även ni som vet hur man får in en egen bannér kan ju höra av er. Tacktack :)
Min handmodell är min alltid så sköna Jenny.

love,emma!

RSS 2.0