nyår

imorgon är det nyårsafton och jag gillar det! jag är väldigt pepp, så jag hoppas att jag inte blir besviken, nu när jag verkligen känner att FAN VA KUL! och när jag faktiskt är lite sugen på att dricka, det var längesen! 
jag har inte så mycket mer att säga om det hela, bara att mitt liv just nu bara gliiiiiiider på :D
Framåt marsch!


love,emma

ringa eller inte?

Jag sitter här och funderar på nyår, men jag tror att det kommer att bli bra. Dessutom borde jag ringa Jenny, ska jag? Ja, det gör jag bannemig!


love,emma!

ringa eller inte?

Attans, mobilen var död. Jag ringer om en stund! :) det blir bra!love,emma!

jul och snö.

På julafton var det snö, nu är det slask. Jag är så fruktansvärt trött på den Svenska (Skånska) vintern, Ska man få snö kan man väl iallafall få ordentligt med det och inte bara en dag..
Hihi, det bästa med denna julen är att jag fick en bärbar dator i julklapp, OCH en mp3. Verkligen värt allt bråk och tid från A. När man väl är ifrån varandra inser man hur mycket man faktiskt tycker om varandra, och man tar inte varandra för givet. Jag grät inte ens denna gången :D Jag artar mig!
Jag ska försöka bry mig om att skriva mer :) försöka!
love,emma!

hajhaj.

nu var det längesen jag skrev, men jag har ingeting att skriva om. Förra veckan var det turné med klassen, vilket var skit skoj, och veckan innan var det sceniskt musikprojekt! två roliga veckor i skolan var precis vad jag behövde nu på vintern.
jag måste bara skriva in Thereses blogg, så kan titta på hennes nyfödda dotter Saga :) Thraiis.blogg.se
annars ska jag titta på tapeter med mamma idag, eftersom jag är ledig :D o imorgon har jag två konserter (Y) o det kommer bli asnice! 
Ungdomenshus i Ystad klockan 1900 ES3MKs turné. Be There!
love,emma

RSS 2.0