vänskap

 jenny, emma, catrin


det är när allt är svårt och jobbigt som man behöver sina vänner. jag kan inte uttrycka hur glad jag är att jag har mina! jag har inte varit så glad på hösten som denna, på flera år. vänskap är det viktigaste man har!
   helgen har varit mys, hemma med mamma och pappa. i söndags åkte jag till alex och catrin i svarte. det var lysning inför bröllopet på nyår så dit åkte vi. lite läskigt att träffa släkt, men det gick bra.
   musiktips har dessutom: "missy higgins - scar" den är underbar! musiken är alltid min räddare i nöden, det finns inget bättre när man är deppig än en riktigt bra låt!
   jag mår inte alls bra, håller på att bli sjuk tror jag :( jag har väldigt ont i magen och mår fruktansvärt illa. jag har inte tid att bli sjuk ju. suck. tillråga på allt har jag kvinnoproblem (dvs mens) äsch, det blir bättre!
   phill, jag hoppas att vi kan ses snart, för jag saknar dig!

emilaijni.bilddagboken.se


love,emma!

estetfest, ohja!

Igår vare estetfest, och efteratt varit sjuk en vecka var jag ju inte superpepp, men tänkte att ja, det kan ju bli massa kul som förra gången. man missar helt enkelt inte en estetfest. och faktiskt så hade jag jätte kul. jag var på parteyhumör hela kvällen och det artade sig ritkigt bra. dock failade mitt humör ett tag i slutet, men man kan ju inte lyckas jämt. efter en promenad och pratstund med Hannes så kändes det lite bättre. Hannes lillasyster Ebba var där, hon ska nog börja estet nästa år. hon är supertrevlig. Hon kom fram till mig och log och sa: "emma, du har en jättefin kropp, ta hand om den!" jag kommer att leva på den kommentaren i veckor!
   i onsdags vare konsert på UG i ystad och det gick över förväntan. dock var min feber senare på kvällen inte nådig. usch så dåligt jag mådde. och en guldstjärna till alex som stod ut med mig hela natten, och till catrin som värmde rispåse till mig och hjälpte mig med mina kvinnoproblem. det är inte lätt att vara kvinna alltid, jag säger då det!
   nej nu ska jag och min bakfylla gå och äta. maud, ohja! (maud=mat för de som inte är skånings)


love,emma!


bästa vän.

 emma & sara


jag saknar sacha! min bästa vän. det är hemskt att man kan glida ifrån varandra så som vi har gjort. du går i lund, jag går i ystad. nej du, reunion av nian så ska vi ses ja jävlar i det.
   imorgon äre konsert på UG i ystad, kom gärna dit och titta. klockan 19.00 är den!
   i övrigt mår jag ganska bra, viket verkligen är välbehövt! och imorgon ska jag nog träffa wille, underbart! jag har saknat henne så att det gör ont i mig! det finns ingen bättre än hon! jag älskar den kvinnan!
   alex, jag saknar dig! philip, jag hoppas att vi ses snart!

love,emma!

gaah

ibland känns livet bara fullkomligt patetiskt och jag vet inte vad som är värst, jag eller festen.. Jag har tråkigt, jag mår dåligt och jag är skadligt nykter. jag vill bara skada någon, vara elak eller dylikt.. nykter på fest är patetiskt.. jag säger då det..


emma.

behov

Jag har ett behov att vara social. jag klarar inte längre av att vara ensam.
im just pathetic..
    men imorgon äre paurdy, alltid något. först ska jag kolla treornas spelning i simrishamn och sen blir förhoppningsvis alkoholhalten i mitt blod höj till högre, bättre nivåer.

love,emma!

turbulens

denna vecka har varit turbulent som bara den. jag har varit stressad och pressad och allmänt förvirrad. jag vet inte vad jag känner längre, jag bara hoppas att allt ska bli bra. Frågan är bara hur länge det ska vara såhär. Det tär på mig och jag känner hur jag tynar bort!

love,emma!


dåliga drömmar.

God morgon söta.
   Jag gick upp halv sex imorse trots att jag inte har någon lektion idag eftersom jag ska till tandläkaren klockan ett i sjöbo idag. Och imorgon är det tandläkaren igen. Jag börjar bli stammis där, suck.
   Inatt hade jag dessutom dåliga drömmar och när jag skulle sova mådde jag inte alls bra. Jag är inte pepp på något alls. Det har hänt så mycket den senaste tiden att jag inte har hunnit med, Min själ är borta, som i en dimma. Jag försöker hitta ut ur vimlet av människor, vimlet av saker och ting som klumpar ihop sig som gråten i halsen. Jag vill bara trycka ctrl+alt+del. Det är dock dags att ta sig i kragen och bli bättre, dags att må bra.
   Ikväll, eller ja klockan fem i eftermiddag ska jag träffa Phille i malmö. Träffas, prata, avsluta på ett bra sätt. Jag vill lösa det, jag vill ha det bra med honom igen, men jag känner inom mig att det inte funkar just nu. Jag vill vara med mitt livs kärlek och det gör så ont att det inte funkar..
   Jag saknar min kamera men eftersom jag inte ska hem så lär jag inte få se den på ett tag. Jag har inspiration. Jag vill fotografera människor, jag vill ta porträtt och ändå blir det aldrig så.
    Nu ska jag tipsa om en hemida med jätte fina bilder: www.ceciliaphoto.se
    Och en supercool blogg som måste besökas: pinkpoo.blogg.se
    För mig nyupptäckt musik som läker mitt blödande hjärta: svenska akademien.

jag är iallafall snyggt klädd idag, trots att dagen är bajs i övrigt!love,emma!

RSS 2.0