positiv attityd

hej!
   idag äre en positiv dag, även om jag har en fruktansvärd huvudvärk och är jätte varm (typ feber). jag tänker vara glad ändå, för jag är hos alex. Jag har inte så mkt att blogga om längre, så ni får ursäkta att det är ont om inlägg, men jag har aldrig tid tyvärr.
   Igår var jag i malmö med helene och fotades i turning torso (the studio). Jätte kul och bilderna blev asbra! Dock får jag elva bildeer för 1650 kr, vilket jag egentligen inte har råd med så mamma är jätte arg på mig, men det struntar jag i!
   positiv attityd folks!


love,emma!

usch!

jag är trött på allt vad killar och kärlek heter. jag tänker bli lesbisk eller asexuell. sådeså! tillråga på allt är jag sjuk..
   jag hatar mitt liv ibland...love,emma!


människan är ett obegripligt släkte.

Vad är det i min hjärna som säger åt mig att det är okej att strunta i lävor? varför får jag inte dåligt samvete när jag skiter i att göra saker som jag borde gjort för längesen? allt jag tänker på är att roa mig, ha kul och umgås med mina vänner. jag hatar min oseriösa sida!
love,emma!

     såhär känns allt just nu!

blindtarm

i onsdags hade jag fruktansvärt ont i magen så mamma körde mig in till akuten i ystad. där sa dom att jag hade blindtarms inflammation förmodligen och att dom behövde operera. så tidigt i torsdags morse så opererade jag ut min blindtarm. fick inte komma hem förrän på fredagen. på torsdag eftermiddag kom dock en massa söta treor med en mjukishund fullproppad med godis i. underbart säger jag bara! så nu har jag ingen blindtarm, det kallas spänning i vardagen det där! 
   *när man har tagit laxermedel, vad gör man då? JO man hoppar studsmatta!* dagens citat!


love,emma!

RSS 2.0